Kampioen binnenzitten

Als je bedenkt dat we gemiddeld zeventig tot tachtig procent van onze tijd binnen zijn, dan is aandacht voor een gezond binnenklimaat geen overbodige luxe. De Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten (VLA) is een actieve branchevereniging die samen met haar leden werkt aan een gezond binnenklimaat. Wij richten ons op twee sectoren: Utiliteit en Wonen. Vanuit deze twee sectoren hebben we zeven focusgroepen die specifieke thema’s en projecten uitwerken.

Missie & visie

Een gezond binnenklimaat voor iedereen. Vanuit die missie werken wij aan de realisatie van voldoende verse lucht op de juiste plek: 24 uur per dag, zeven dagen per week, overal.

Why?

24 uur per dag, 7 dagen in de week gezonde binnenlucht voor jou en voor mij in alle gebouwen van Nederland voor hogere vitaliteit en productiviteit.

How?

Door te zorgen voor voldoende verse lucht op de juiste plek. Dat betekent verversen, beïnvloeden, meten en borgen.

What?

  • Gezamenlijk onderzoeken
  • Awareness creëren bij gebruikers en stakeholders
  • Voorlichting geven
  • Gezamenlijk lobbyen
  • Wet- en regelgeving beïnvloeden
  • Kennis delen
  • Innoveren

Focusgroepen

In de zeven focusgroepen werken we samen met onze leden aan specifieke thema’s die bijdragen aan onze missie. Dat kunnen bedrijven zijn die bepaalde producten of diensten leveren, maar ook leden die adviezen geven over een gezond binnenklimaat. De zeven thema’s zijn Binnenmilieu Advies, NVRL-keur, Ventilatiekeur, Luchtgordijnen, Luchtfilters, Luchtdistributie en Luchtbehandelingskasten.

Lees wat de zeven focusgroepen doen

Communicatie Commissie

Om onze sector goed te positioneren en onze missie bij een breed publiek bekend te maken, is goede communicatie hierover belangrijk. Daarom werken wij samen met een aantal communicatie experts van VLA-lidbedrijven. Deze communicatie commissie komt een aantal keren per jaar bijeen.

Bestuur

Erik van Heuveln

Wim Hijmissen

Bestuur-VLA-Xander-van-Bree

Xander van Bree

Bestuur-VLA-Wouter-Wijma

Wouter Wijma

Secretariaat

Remi Hompe
Directeur
Mail mij

Walid Atmar
Manager Techniek
Mail mij

Elsa van der Zwan
Manager Communicatie
Mail mij

Ina Teunisse
Projectmedewerker
Mail mij

Karin van Reijn
Supportmedewerker
Mail mij

Lisa Hoogendoorn
Supportmedewerker
Mail mij

Adviseur(s)

Gertjan Middendorf