Gezond begint binnen

Een gezond binnenklimaat voor iedereen. Dát is waar de Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten (VLA) en haar leden voor staan.

Jij ook?

Schone, gezonde lucht in gebouwen, in huizen en in scholen. Dat lijkt zo vanzelfsprekend, maar een gezond binnenklimaat staat nog te weinig op de kaart. Niet bij de 58 leden van de VLA. Zij innoveren, produceren en leveren producten en diensten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Actief en ambitieus

De VLA trekt samen met haar leden op om een gezond binnenklimaat voor iedereen te realiseren. Door te lobbyen, onderzoek te doen, awareness te creëren, voorlichting te geven en kennis te delen. We hebben een groot en effectief netwerk en geven je exclusieve marktinformatie. We behartigen jouw belangen door invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving. We zijn een actieve vereniging met een stevige ambitie.

Word lid!

Ben jij net zo ambitieus als wij om een gezond binnenklimaat te realiseren? Sluit je dan aan bij de VLA. Het lidmaatschap is specifiek bedoeld voor Nederlandse fabrikanten, leveranciers en/of dienstverlenende organisaties van luchttechnische producten. Vul je contactgegevens in op het formulier, dan vertellen we je er snel meer over.

Gezond begint binnen: samen maken we er werk van.

Download het inschrijfformulier